Kælderslagteren

Sæsonkassen

December 2019

4 stk. bøffer
1 stk. fyldt kalkunbryst
1,2 kg kamsteg
1 kg hamburgerryg
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
4 stk. pork chops (revelsben)
600 g italienske kødboller
700 g stroganoff
8 stk. fadkoteletter
750 g panderet
1 stk. landkylling
1 stk. forloren mørbrad
1 kg julemedister
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Januar 2020

4 kalkunbjælker
1 fedtfattigt farsbrød
1 svinefilet royal
800 g wokstrimler vendt med vintergrøntsager
4 kyllingefileter
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1 oksegrydesteg
800 g bourgognepande
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Februar 2020

800 g oksetykkam
4 skiver osso buco
4 tykke simrekoteletter
4 krydderkarbonader
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 marinerede kyllingefileter
1 hamburgerryg
1 roastbeef
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 04

800 g medister
4 stk. skinke Cordon bleu
1 pakke pølser
600 g oksekød i strimler
1 stk. forloren hare

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 05

1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. hakkebøffer
750 g panderet
4 stk. skaftkoteletter
1,2 kg hamburgerryg

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 06

Ugens slagter færdigret
4 stk. wienerschnitzler
600 g hakket svinekød
4 stk. fyldte kyllingebryst
1 stk. svinemørbrad

DKK 299,00

Hent opskrifter

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.