Kælderslagteren

Årstidens Smag

Sommer

Juni, Juli og august 2017

• Letrøget laks med rygeostcreme, salturt og radisecrudité
• Grillet kyllingebryst på spicy hvedekerner med edamamebønner
• Rosastegt kalveculotte med krølfedt og pariserkarotter
• Nye kartofler med smør og krydderurter
• Tomatsalat med basilikum, agurk og oliven
• Kold estragoncreme med citrusnoter
• Brød og smør
• Jordbærdrøm med jordbærcreme, mini marengs og jernurt (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 35,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis sommerens gæstemad bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Efterår

September, oktober og november 2017

• Vol-au-vent med hjemmerørt hønsesalat, bacon samt sprøde salater
• Simregris med sprød svær i ”havtorn-BBQ”
• Oksetykkam ”sous vide 60°C” med romanescokål
• Kartoffelgratin med karljohansvampe
• Rodfrugt ”slaw” med fermenteret dressing
• Kraftig okseglace med timian
• Brød og smør
• Æble-/karamelkage med luftig vaniljecreme og sprød chokoladeknas (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 35,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis efterårets gæstemad bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Vinter

December 2017, januar og februar 2018

• Slagtertapas bestående af lufttørret skinke, bresaola, snackpølser, humus og grissini
• Vikingekøller braiseret i æblecider med jordskokkepuré
• Oksesteg ”slow cooked” med aromatiske urter
• Kartoffelkurv med pommes duchesse
• Spraglet vinterkål med tyttebærdressing og nøddeknas
• Sauce gastrik
• Brød og smør
• Choko ”chok” triologi med minikys og ”moscato d´asti bær” samt vaniljeis med mandel (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 35,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis vinterens gæstemad bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Forår

Marts, april og maj 2018

• Lakserilette med rugbrødschips, forårssalat og skilt ribsvinaigrette
• Svinemørbrad med ”baconsne” og blød timian
• Braiseret lam ”a la andaluza” med rabarbersylt og gremolata
• Kold kartoffelsalat med radiser, forårsløg, karse og krydderurter
• Spidskålssalat med ”mormor” dressing og aspargescrudité
• Lys simresauce
• Brød og smør
• Tiramisu med rabarber- og hyldeblomstkompot med vanilje (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 35,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis forårets gæstemad bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Årstidens Smag - gæstemad når det er bedst

mad med mere har sammensat 4 spændende buffeter bestående af veltilberedt kød med sæsonens råvarer, lækkert tilbehør samt godt brød og smør. Buffeten kan afsluttes med en dessert. Alt er pænt anrettet og skal serveres som en buffet. Årstiderne skifter, og der kommer nye råvarer til, og andre forsvinder. Du ved, hvornår din fest skal holdes, og derudfra vælger du den rigtige menu til lejligheden. Ved bestilling aftales med mad med mere-slagteren hvordan dit kød skal opvarmes,
eller om vi skal stege kødet færdigt for dig.

Billederne i toppen viser sommerens gæstemad.