Kælderslagteren

Månedens Kødbox

September 2017

1 stk. marineret svinefilet
600 g stroganoff
4 stk. marinerede unghanebryster
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 stk. farsbrød
1 kg hamburgerryg
500 g skinkekød i tern
4 stk. fajitakoteletter
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
4 stk. Venøsteaks
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Oktober 2017

1,2 kg kamsteg
1,2 kg gammeldags oksesteg
4 stk. panerede karbonader
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 kg hamburgerryg
1 stk. forloren hare
8 stk. svinekæber
700 g stegeflæsk i skiver
750 g wokret
700 g oksekød i tern
4 stk. simrekoteletter
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

November 2017

1,2 kg kamsteg
1,2 kg oksesteg
1 stk. hverdagssteg
700 g stegeflæsk i skiver
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 kg medister
1 stk. farsbrød
1 stk. landkylling
700 g oksekød i tern
4 stk. svinemedaljoner
4 stk. skinke gordon bleu
750 g vildtgryde
4 stk. løgsteaks

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 41

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryster
4 stk. karbonader
750 g oksegryderet med grønt

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 42

600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. marinerede koteletter
1 kg stegeflæsk i skiver
1 stk. forloren hare

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 43

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. landkylling
6 stk. fadkoteletter
700 g bankekød i skiver

DKK 299,00

Hent opskrifter